Wacht niet op het leven, want het leven wacht op jou.

Gezond zijn is in balans zijn. Enkel en alleen door op de lange termijn in je gezondheid te investeren word je sterk. Ziek zijn is uit balans zijn.

Een samenleving die enkel op egoistische motieven en economische belangen is gebaseerd, kan misschien rijkdom voortbrengen, maar niet de eenheid en het wederzijds vertrouwen die het leven de moeite waard maakt.
Om vooruit te gaan , is het tijd om een stap terug te nemen. Weg van de chemie en terug in de natuur. We moeten terug naar de toekomst. Terug naar de optimale gezondheid volgens je eigen natuur. En nu is het beste moment hiervoor.


Je kunt wachten op het juiste moment of het juiste dieet. Het juiste moment komt nooit. De tijd zal nooit perfect zijn. Het juiste dieet komt ook nooit, want het gaat om leefstijl.


En de weg naar jezelf vraagt inzet, toewijding en discipline. Ik zeg niet dat deze weg makkelijk zal zijn, wel dat je het waard bent. Jij bent de manager van je eigen gezondheid.
Wees consistent in je daden, principes en waarden. Krijg duidelijk wat je wilt en start vandaag nog. Stop met het wijzen naar een ander. Stop met wachten tot iemand anders begint. Alles begint in jezelf.


Ik wil graag bijdragen aan de golf van bewustwording en transformatie waar velen behoeften aan hebben. Ik wil deel van de oplossing zijn. De tijd is rijp voor een verandering.
Wacht niet op het leven, want het leven wacht op jou.
Namasté