Personal training

Focuspunten

doelen

Is jouw doel om gewicht te verliezen, om spiermassa op te bouwen, kom je uit een burn-out of heb je rug-of schouderklachten.. of wil je misschien gewoon fitter worden? Met een aangepast schema werken we hier samen aan.

Balans

De kunst is om de juiste balans te vinden. Bewegen is daarbij essentieel.

Voeding

Samen kijken wij, indien je dat wenst, naar jouw voedingspatroon, en worden er geregeld weeg-en meetmomenten ingepland. 

Download mijn nieuwe e-book "Ademhaling - de weg naar innerlijke rust.”

Vul je naam en emailadres hierbeneden in om de ebook te downloaden.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Mijn werkwijze

Met mijn jarenlange ervaring ben ik erachter gekomen dat het bij een training  meer draait dan enkel en alleen het estetische.

We leggen de focus op een goede opwarning dmv movement preparation, waarbij we het lichaam op de juiste manier klaarmaken voor de training, en uiteraard ook met een juiste ademhalingpatroon, want het is net daar dat het bij vele knelt, uiteraard door onze hectische en gejaagde levensstjl, een goede en juiste ademhaling is belangrijk en leidend in iedere sport, maar ook in ieders leven.

Mijn doelstelling als trainer is om je te leren trainen, om je te leren zelfstandig krachttraining te doen, zodat je ook weet wat te doen als je eens op eentje wilt gaan sporten.

Functionele Krachttraining is zowel voor mannen als vrouwen gezond, maar ook heel belangrijk, spieren komen niet vanzelf en hoe ouder we worden hoe meer spieren we verliezen

Krachttraining is niet alleen goed om voor de opbouw van spiermassa en spierkracht: maar ook, je wordt er ook gezonder en fitter van.

Functionele krachttraining is onder andere ook goed voor een verhoogde stofwisseling waardoor je simpelweg gemakkelijker strakker en gespierder wordt.

Door middel van verbetering van de adem, je houding en techniek werken we aan het verbeteren van je lichaam

Al de trainingen worden nauwkerig bijgehouden in een logboek (dat van jou is) evenals de weerstand die je bij een oefening verzet, zodat ik ervoor zorg dat je altijd op de juiste manier geprikkeld wordt.

Ook is er om de 10 dagen (als je dat uiteraard wenst) een meet-en weeg moment, zo heb je altijd een stok achter de deur, als je doelstelling is om af te vallen of bij te komen en motiveer ik je hierbij om je doelen te behalen

Personal Training (in Genk of Hasselt)

1 persoon
  • 12 sessies / 55 € (excl. BTW) per sessie
  • 24 sessies / 50 € (excl. BTW) per sessie

Personal Training (in Genk of Hasselt)

2 personen
  • 12 sessies / 70 € (excl. BTW) per sessie
  • 24 sessies / 65 € (excl. BTW) per sessie

De juiste balans voor jouw lichaam & geest vinden

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kunst is om de juiste balans te vinden.

Bewegen is daarbij essentieel. Sport je of helemaal niet?

Rust is net zo belangrijk is als bewegen!

Voor mij geldt de volgende vuistregel:
Training = bewegen + rust + juiste voeding.

Een goed herstelt lichaam in de juiste balans kan heel veel aan.

Starten met personal training

Heb je geen ervaring met sporten, kom je uit een revalidatie, burn-out, schouderklachten, rugklachten..en wil je weer beginnen? Of heb je ervaring met sporten, maar je staat al een tijdje stil? Graag help ik je verder.

De trainingen zijn zeer individueel en volledig afgestemd op jouw niveau en wensen.

Stap voor stap, discipline en doelgerichtheid zijn daarbij sleutelwoorden die altijd tot succes en resultaat zullen leiden op de langere termijn. Uiteindelijk kun je het vergelijken met het bouwen van een huis. Hoe beter en sterker de fundering, hoe verder je kunt gaan en des te beter is het uiteindelijke resultaat.

Zet vandaag nog de eerste stap!