Boksen

Genoeg van traditionele fitness programma's? Klaar om fit en sterk te
worden Maak kennis met jouw personal bokstrainer. Train als een
bokser en bereik hogere niveaus van energie en zelfvertrouwen. Start jouw boksavontuur nu!

Word fit in 12 weken met personal training en boksen

De boks personal trainingen zijn voor alle mensen die nog nooit bokshandschoenen hebben aangehad. Een workout wordt opgebouwd aan de hand van jouw ervaring en persoonlijke doelen. Of je nu wil afvallen, conditie wil opbouwen of wil leren boksen, je kunt zeggen dat ik het zie als een plicht om samen je doelstelling te behalen!

Tijdens de trainingen maak je gebruik van bokstechnieken en mogelijk krachttraining. De invulling van het programma is totaal afhankelijk van jouw doelstelling. Je krijgt 1 of twee keer per week personal training. Aan de hand van je doelen wordt het programma opgesteld waarbij ik het als uitdaging zien om je naast het behalen van je doelen zo goed mogelijk te laten boksen.

Gedurende de weken werk je aan je lichaam en bouw je een topconditite op. Elke training zal je fysiek en geestelijk uitdagen. Je leert elke training andere technieken en werkt aan nieuwe gewoontes. Door een zeer gevarieerd programma streven we naar trainingen waar jij met plezier heen gaat.
Het beste trainingsschema is het schema dat je kan volhouden.

Lees meer over waarom ik kies voor boksen.

12 weken - 1 x per week

€ 660 excl. BTW
 • 12 sessies / 55 € (excl. BTW) per sessie
 • Verbeterde fysieke conditie
 • Zelfverdediging
 • Stressvermindering
 • Toename van zelfvertrouwen en mentale discipline

12 weken - 2 x per week

€ 1200 excl. BTW
 • 24 sessies / 50 € (excl. BTW) per sessie
 • Verbeterde fysieke conditie
 • Zelfverdediging
 • Stressvermindering
 • Toename van zelfvertrouwen en mentale discipline

Wat kan je verwachten?

 1. Verbeterde fysieke conditie: Boksen is een intensieve sport die helpt om je algehele fysieke conditie te verbeteren. Het versterkt je spieren, verhoogt je uithoudingsvermogen en verbetert je cardiovasculaire gezondheid.
 2. Zelfverdediging: Boksen leert je zelfverdedigingstechnieken en - vaardigheden, waardoor je jezelf beter kunt beschermen als dat ooit nodig is.
 3. Stressvermindering: Boksen is een uitstekende manier om stress en spanning te verminderen. Het stelt je in staat om op een gezonde manier stoom af te blazen en spanning los te laten.
 4. Verbeterde coördinatie: Boksen vereist een goede oog- handcoördinatie en lichaamsbewustzijn. Het kan je reactiesnelheid en algehele coördinatie verbeteren.
 5. Toename van zelfvertrouwen: Naarmate je vaardigheden en conditie verbeteren, zal je zelfvertrouwen groeien. Dit kan niet alleen van pas komen in de sport, maar ook in andere aspecten van je leven.
 6. Mentale discipline: Boksen vereist mentale discipline en concentratie. Het kan je helpen om je focus en doorzettingsvermogen te ontwikkelen, wat nuttig is in zowel sport als dagelijkse situaties.

De trainingen zijn zeer individueel en volledig afgestemd op jouw niveau en wensen.

Stap voor stap, discipline en doelgerichtheid zijn daarbij sleutelwoorden die altijd tot succes en resultaat zullen leiden op de langere termijn. Uiteindelijk kun je het vergelijken met het bouwen van een huis. Hoe beter en sterker de fundering, hoe verder je kunt gaan en des te beter is het uiteindelijke resultaat.

Zet vandaag nog de eerste stap!