Mijn Visie

Alle wijsheid zit al in jou. Maak je los van alles waar je last van hebt. Maak je vrij van dat wat je met je meedraagt, dat wat je belemmert om je vrij te voelen, dat wat je belemmert om het leven te leiden dat je werkelijk wilt. Let op de signalen van je lichaam, want zodra je lichaam je laat weten dat het niet goed met je gaat, ben je al bijna te laat. Wees er dus op tijd bij, luister naar dat innerlijke stemmetje die kort van stof is en je toefluistert. Maak ruimte en tijd voor jezelf. De oplossing zit in jezelf en daar waar je hulp nodig hebt, ondersteun ik je graag om de blokkades en belemmerende overtuigingen die je hebt op te lossen. Zodat jij het leven kunt leiden wat je werkelijk wilt.

Zondag groepstraining-59

Over mij

Hallo,

Mijn naam is Franco Bitonti. Ik ben van Genk  en woon samen met mijn fantastische zoon van 18jaar. Mijn grootste passie is het helpen van anderen door middel van het overbrengen van mijn kennis en vaardigheden. Ben van kinds af aan ook een fervente sporter, van boxen tot crossfit, marathons, triatlons.. dus de stap naar een job in de sportwereld is een heel natuurlijk en kloppende stap geweest. Maar naarmate de jaren passeren voelde ik dat ik meer kon doen om mensen te helpen,  heb gemerkt dat als je mind niet goed zit, je ook niet het maximale uit je trainingen kunt halen. Vandaar dat ik voelde diep in mijn hart dat ik meer kan betekenen voor iemand. En zo is de start begonnen om de mensen holistisch te gaan helpen.

Het leven biedt altijd nieuwe uitdagingen, waardoor het leven continue in verandering is. Door veranderingen in mijn eigen leven, raakte ik meer en meer gefascineerd wat veranderingen betekenen voor de mens. Wat is er nodig om werkelijk verandering te realiseren? De antwoorden werden steeds duidelijker door mijn eigen persoonlijke ontwikkeltraject.

Al vanaf 2012 ontwikkel ik mezelf door het volgen van opleidingen en verschillende cursussen en het geven van persoonlijke begeleiding, heb de aangeleerde methodiek gebundeld met al mijn kennis en ervaring.

Mijn missie is mensen te helpen om dichter bij zichzelf te blijven in elke situatie en om gelukkig te zijn met de realiteit. Dit geeft mij voldoening, kracht en energie en dat is onbetaalbaar.Met de trainingen die ik geef, hoop ik anderen te inspireren door een andere kijk op het leven, waardoor geluk geen streven maar een gegeven wordt.

"Je gaat voelen en inzien dat de grenzen van jouw potentieel veel verder liggen dan je denkt. En het mooie is: zodra diep geworteld pluk je er dagelijks de vruchten van"

icon13-free-img

0

Jaren Ervaring
icon16-free-img

0 +

Geholpen Klanten

Unieke aanpak voor elke klant!

Wil je graag meer informatie over hoe ik jou kan helpen?
Stuur even een mailtje naar info@francobitonti.com, gewoonlijk antwoord ik binnen de 24uur.