Ontmoet sessies

Ontmoet sessies

Iedereen die graag diepgaand zelfonderzoek wil doen om beperkende overtuigingen en aannames te confronteren, beter wil begrijpen hoe zelfonderzoek werkt, op zoek is naar nieuwe perspectieven of wil samenwerken om terugkerende of hinderlijke thema's te onderzoeken, is van harte welkom.

Individuele sessies bieden de perfecte gelegenheid om dieper in te gaan op het concept van vrijheid.

In feite kan begeleiding of ondersteuning worden geboden vanuit elk 'ontwikkelingsniveau', en elk onderwerp kan worden gebruikt als ingangspunt voor verder zelfonderzoek.

Ontmoet sessies

65 €
  • 45 minuten tot 1 uur
  • Sessie van 1,5 uur = 120 €
  • Neem contact op via mail: info@francobitonti.com of via de knop hieronder.

Wat is een individuele sessie en hoe kan dit me helpen?

Een individuele sessie is 45 minuten tot 1 uur begeleiding naar zelfonderzoek en zelfconfrontatie.

Tijdens de sessie kan je direct ervaren hoe zelfonderzoek werkt en kan je geholpen worden bij het onderzoeken en begrijpen van patronen en emoties, of bij het stellen van de juiste vragen en het loslaten van geloofspatronen en overtuigingen.

Het is belangrijk om te weten dat mijn benadering tamelijk direct is en weinig overbodigheden kent. Een sessie kan de meest intense vorm van confrontatie zijn en gaat vaak dieper dan enkel iets lezen of bekijken.

Het kan zeer nuttig zijn om samen te werken bij zelfonderzoek, omdat het vaak lastig is om de juiste vragen te stellen of vast te lopen in aannames en patronen zonder dat zelf te zien. Je eigen blinde vlekken zijn moeilijk te zien en effectief zelfonderzoek vergt vaak meer dan één sessie.

Praktische info

Individuele sessies duren meestal tussen de 45 minuten en 1 uur, maar kunnen ook korter zijn als dat nodig is. Als er behoefte is aan een langer gesprek, kan ook anderhalf uur geboekt worden. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de duur van de sessie niet het belangrijkste is, maar wat er op dat moment nodig is. Het kan dus ook een korte ontmoeting betreffen.

Sessies vinden plaats op doordeweekse dagen in mijn praktijkruimte in Genk.

Onlangs is het ook mogelijk om een Skype-sessie te boeken. Deze sessies duren 45-50 minuten en moeten voorafgaand aan de sessie betaald worden via bankoverschrijving.

Sessie boeken

De sessies zijn uitsluitend beschikbaar in de middag op doordeweekse dagen en kunnen alleen worden gepland via e-mail. Telefoongesprekken worden niet aangeboden en terugbelverzoeken worden niet ingewilligd.

Als je onderweg naar een sessie verhinderd of verlaat bent, bel dan alleen als e-mailen niet mogelijk is en laat een bericht achter op het antwoordapparaat.

Als je ondersteuning nodig hebt, stuur dan een e-mail met een beknopte beschrijving van je vraag of probleem.

Meestal krijg je binnen 24 uur een reactie waaruit zal blijken of een sessie zinvol lijkt en wanneer deze kan worden gepland.

Geef eventuele beschikbaarheidsbeperkingen aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden voor noodgevallen. Zorg ervoor dat je op tijd bent voor de sessie, maar kom ook niet te vroeg.

Een individuele sessie duurt meestal tussen de 45 minuten en een uur en kost €65.

Een sessie van anderhalf uur kan worden geboekt als dat zinvol lijkt, en de bijdrage hiervoor is €120.

Skype-sessies zijn ook beschikbaar en kosten bijna hetzelfde als een gewone sessie: €75. Dit is eigenlijk goedkoper omdat het tijd en reiskosten bespaart.

Betalen kun je gepast (contant) of van tevoren per bankoverschrijving, je kunt niet pinnen ter plaatse. Indien je gebruik wil maken van een bankoverschrijving, zorg ervoor dat het bedrag voorafgaand aan de afspraak is overgemaakt op het onderstaande rekeningnummer o.v.v. (skype)sessie + datum.
IBAN BE 03 7506 8968 2084    t.a.v. F. Bitonti  te Genk.

Annulering van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de geplande sessie. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang wordt € 25 in rekening gebracht. De eventuele annuleringskosten dienen ook op het bovenstaande rekeningnummer te worden overgemaakt o.v.v. annuleringskosten + datum oorspronkelijke afspraak.